Neem contact met ons op

Voor vragen over de webshop kunt u direct mailen naar webshop@vdberk.nl. De meest voorkomende vragen hebben wij al ook voor u beantwoord op de klantenservice pagina.

Andere vragen? 

We verzoeken u vriendelijk gebruik te maken van het contactformulier hiernaast. Wij zorgen dat dit bij de juiste persoon terecht komt. Onze medewerkers zijn vaak buiten in de kwekerij maar we streven ernaar u binnen 24 uur antwoord te geven. Telefonisch advies over ziektes en/of uitval van bomen in uw tuin, welke niet door ons zijn geleverd, kunnen wij helaas niet geven. Neem hiervoor contact op met uw plaatselijke hovenier.

Mocht u iemand persoonlijk willen spreken dan kunt u ons van maandag t/m vrijdag van 7.45 tot 16.45 uur, telefonisch bereiken op nummer 0413-480480

Groenprofessionals

Groenprofessionals koppelen wij aan een eigen contactpersoon. Hebt u nog geen contactpersoon? Bel dan naar 0413-480480 of meldt u hier aan voor een zakelijk account

Kwekerijbezoek

Een kwekerijbezoek is, gezien de grootte van het assortiment en de uitgestrektheid van de percelen, alleen na afspraak mogelijk. Mail naar info@vdberk.nl of bel 0413-480480 voor het maken van een afspraak.
 

Aanhef