terug naar Informatie

Maarten Romme

Verkoop & advies

maarten@vdberk.nl
+31 (0) 413 480 421
+31 (0) 6 5706 5754
LinkedIn

Neem contact op

Klantenservice

Zoekt u een mooie blikvanger voor uw tuin? Of bomen die de tuin direct een volwassen aanblik geven waardoor het lijkt alsof het al jaren zo is? Dan kunnen wij helpen! Van den Berk Boomkwekerijen is gespecialiseerd in medium tot zeer grote maten bomen en ons assortiment beslaat meer dan 1600 soorten hoogstam bomen, beveerde bomen, dakbomen, leibomen, fruitbomen, coniferen, solitaire struiken en rhododendrons. We hebben daarmee één van de grootste assortimenten van Europa, met vele bijzondere soorten en vormen.

PARTICULIERE KLANTEN OP AFSPRAAK OOK WELKOM

Ook particuliere klanten, die op zoek zijn naar exclusieve bomen, zijn op afspraak welkom. Laat u bij voorkeur vergezellen door uw tuinontwerper of hovenier, zodat we gezamenlijk de mooiste en best passende bomen voor uw tuin kunnen uitzoeken. Houd vanwege de omvang en de leeftijd van de bomen rekening met prijzen beginnend bij 300 euro. De prijzen voor langzaam groeiende, oude exemplaren kunnen zelfs oplopen tot enkele duizenden euro’s per boom, maar dan heeft u wel iets bijzonders!

VRAGEN?

Heeft u vragen of opmerkingen, laat het ons weten. We hebben geprobeerd zoveel mogelijk vragen te beantwoorden op onze website. Mochten er toch nog vragen zijn, neem dan contact op met onze klantenservice.