Keurmerken

Van den Berk Boomkwekerijen is ISO 14001:2015 gecertificeerd. 14001 is de internationale standaard met eisen voor milieu en duurzaamheid. Van den Berk neemt al jaren maatregelen voor een duurzame, milieubewuste productie van bomen.Zo is het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen per hectare naar een minimum teruggebracht en heeft Van den Berk heeft inmiddels één van de laagste verbruiken per hectare. Het is nog slechts een derde van de wettelijk norm en flora en fauna krijgen daardoor volop ruimte. De percelen kennen een rijk insectenleven en bieden nestel- en foerageerplaatsen voor veel soorten vogels en andere dieren. Lees meer of download hier het ISO certificaat.

ISO 9001 

Ondanks of misschien wel dankzij de grote affiniteit met bomen wordt er bij Van den Berk bedrijfsmatig gewerkt. Het bedrijf is sinds 1997 gecertificeerd volgens de ISO 9001 norm, de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen.
Concreet betekent dit dat Van den Berk Boomkwekerijen alleen inkoopt bij goedgekeurde leveranciers. Daarnaast verlopen alle handelingen aan het product volgens vaste richtlijnen en wordt alles uitvoerig gedocumenteerd. In het traject van offerte tot aflevering wordt elke boom minimaal vijf maal gekeurd. Download hier het ISO certificaat.

Maarten Romme

Verkoop & advies

maarten@vdberk.nl
+31 (0) 413 480 421
+31 (0) 6 5706 5754
LinkedIn

Neem contact op

On the way to Planetproof

'On the way to Planetproof', voorheen Groenkeur, is een onafhankelijk duurzaamheidskeurmerk. Opdrachtgevers kunnen vertrouwen op de duurzame productie van gecertificeerde producten. Het bewijst ('Proof') dat je een product koopt dat duurzamer is geproduceerd en daardoor beter is voor natuur, milieu, klimaat en dier. Van den Berk Boomkwekerijen heeft een zeer uitgebreide range 'Planetproof'  gecertificeerde producten. Klik hier voor meer informatie over het keurmerk, download het certificaat of neem contact op met ons verkoopteam.

Select Plant

Wij zijn deelnemer van Naktuinbouw programma Select Plant. Neem voor informatie over de producten die wij onder Select Plant kunnen leveren vrijblijvend contact op met ons verkoopteam.