Tuinbouwondernemersprijs 2009

Op 7 januari 2009 ontving Van den Berk Boomkwekerijen uit Sint-Oedenrode de Tuinbouw Ondernemersprijs uit handen van Minister Gerda Verburg, minister van Landbouw, Natuur, Voedselkwaliteit. ‘De tuinbouwsector is vooruitstrevend op het terrein van innovatie, energie en duurzaamheid en een buitengewoon stevige hoeksteen van de Nederlandse economie. De prijswinnaar is daar een lichtend voorbeeld van’, aldus Verburg. De ondernemersprijs werd uitgereikt tijdens de gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst van het Productschap Tuinbouw en Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs. Van den Berk Boomkwekerijen is voorgedragen door Anthos, de Koninklijke Handelsbond voor Boomkwekerij- en Bolproducten.

Boomkwekerij Gebr. Van den Berk BV is toonaangevend op het gebied van productvernieuwing en duurzaam produceren in de boomkwekerijsector. Met innovaties in mechanisatie, personeelsmanagement, logistiek en het bewerken van de (internationale) markt neemt het bedrijf een voortrekkersrol op zich en is daarmee een ambassadeur voor de sector. Voor meer informatie zie www.tuinbouwondernemersprijs.nl

Maarten Romme

Verkoop & advies

maarten@vdberk.nl
+31 (0) 413 480 421
+31 (0) 6 5706 5754
LinkedIn

Neem contact op

Bronze Rose in ‘Grower of the Year’ competitie

In september 2009 werd in het Spaanse Zaragoza op de gala-avond van het jaarlijkse congres van de AIPH, de International Association of Horticultural Producers, bekend dat Van den Berk Boomkwekerijen de 3de prijs in de internationale ‘Grower of the Year’ competitie 2009 heeft gewonnen. Van den Berk was, als winnaar van de tuinbouwondernemersprijs, één van de zes genomineerden. De overige genomineerde bedrijven, allen ook winnaars van een nationale competitie, kwamen uit Spanje, Engeland, Colombia, België en Duitsland. De bedrijven zijn allen beoordeeld op vier hoofdcriteria; de commerciële prestaties, duurzame business strategie, innovatie en bedrijfsimage.

Van den Berk Boomkwekerijen werd uitverkoren vanwege haar:

  • Engineering innovations to complement progressive production techniques in a specialised business.
  • Compliance with environmental standards.
  • Professional marketing and promotion aspects (e.g. Website, Tree Book, Guides and Newsletter).
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ereprijs IGA Berlin 2017 voor buitengewone kwaliteit!

Onze rhododendrons zijn op de internationale tuinshow in Berlijn (IGA Berlin 2017) in de prijzen gevallen! We zijn erg trots dat het Nedersaksische ministerie van landbouw Van den Berk Rhododendron GmbH heeft beloond met een ereprijs voor het interessante sortiment solitaire rhododendrons en de bovengemiddeld hoge kwaliteit!