terug naar Informatie

Maarten Romme

Verkoop & advies

maarten@vdberk.nl
+31 (0) 413 480 421
+31 (0) 6 5706 5754
LinkedIn

Neem contact op

TreePortal voor zakelijke klanten

Exclusief voor groenprofessional hebben we een zakelijk online portaal ontwikkeld: het Van den Berk TreePortal. Met een persoonlijk login krijgt u direct inzicht in de beschikbaarheid van soorten en maten én de voor u geldende prijzen. Het portaal biedt ook de mogelijkheid om openstaande offertes in te zien, uw offertes met één klik om te zetten in een order en bestellingen uit het verleden te bekijken. We streven ernaar om aanvragen binnen 24 uur te beantwoorden.

Aanmelden als groenprofessional

De voordelen van een eigen account op een rij:
 

 • Offerte binnen een paar klikken in uw mailbox
  Met een persoonlijk login krijgt u direct inzicht in de beschikbaarheid van soorten en maten én de voor u geldende prijzen. Aanvragen stelt u zelf samen en de voorlopige offerte ontvangt u direct in uw mailbox. Wij controleren uw aanvraag binnen 24 uur en zetten de definitieve offerte klaar in uw online omgeving.
 • Bomen direct online bestellen
  Het portaal biedt de mogelijkheid om openstaande offertes met één klik om te zetten naar een order.
 • Order- en offerte overzichten bekijken
  Al uw openstaande offertes en reeds gedane bestellingen uit het verleden zijn overzichtelijk weergegeven.
 • Eigen contactpersoon
  Ons team bestaat uit een groot aantal boomspecialisten die u kunnen ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes. In de praktijk blijkt het handig als u één contactpersoon hebt waar u direct al uw vragen aan kunt stellen en die op de hoogte is van uw projecten en wensen. We koppelen u daarom aan een vast contactpersoon.
 • Speciale prijzen
  Voor grote aantallen bomen maken we graag een offerte op maat. Stuur uw aanvraag naar uw vaste contactpersoon en deze zal een scherpe aanbieding voor u maken.
 • Achteraf betalen
  Voldoet uw bedrijf aan onze voorwaarden en is er krediet toegekend, dan kunt u achteraf betalen. Neem voor meer informatie contact op met uw contactpersoon.
   

Zakelijke account aanvragen?

Registreer hier. Na controle en goedkeuring van  uw persoonlijke gegevens ontvangt u de logingegevens. We streven ernaar deze binnen 24 uur toe te sturen.